Sponsored

Monday, June 21, 2010

QURAN TERJEMAH PER KATA - ASBABUN NUZUL + TAFSIR

pengumuman-pengumuman
siapa yang mau beli
QURAN TERJEMAH PER KATA
bilang aku
aku yang tengah cari
orang yang mau beli
QURAN TERJEMAH PER KATA
yang
ya, PERTAMA DI DUNIA!


Ukuran : 21 cm x 29 cm (saiz A4) - HARD COVER

maksud di bawah setiap ayat al-Qur'an mempermudahkan kita untuk memahami erti dan isi al-Qur'an setiap patah. seronok kan? juga dilengkapi Asbabun Nuzul yang memperkayakan al-Qur'an ini. siap dengan paparan berwarna lagi, sejuk mata memandang lama-lama.


dan juga pilihan warna cover yang menarik. ada merah, pink, hijau & biru.

EH EH!

BONUS pembelian pun ade! 


1. BEG AL-QURAN

senang nak bawa pegi jalan-jalan, jaulah or musafir. kalo nak bawa pergi masjid tiap2 hari pun senang kan~


2. CD SOFTWARE ISLAMI
Mengandungi lebih 100 koleksi e-book, e-novel, software, flash yang menarik. CD ini dijamin BEST! *10 stars* Klik gambar di atas kalau nak tengok lebih jelas apa yang best sangat tu!!!


3. BONUS BUKU BEST

BUKU AMALAN 24 JAM RASULULLAH - while stocks last. kalo habis stok, akan diganti dengan buku lain~


klik sini untuk maklumat lanjut: BACAQURAN2U.COM


kata-kata best ini,
betapa nikmat membaca al-Qur'an kalau faham kata per kata dari setiap ayat seperti orang Arab ...

6 comments:

Tasniim AHY said...

harga asal rm 130 erk? ri tu tlg jage gerai kt satu prgrm nie, jual rm90 quran tuh.

balqis said...

hm maybe sebab dulu mase tu dia still promo lagik kot. ni skrg kat luar ade yg jual rm160, depends on penjual nak amik untung bape.

nak beli? ade diskaun~ =P

NARDtheNERD said...

u jual ke? =)

balqis said...

@NARDtheNERD
tolong jual, he :) nak?

NiZaM Limited said...

wahh..bagus benda ni..
smoga dpt jual byk ye..teruskan promosi. hehe..

balqis said...

@nizam limited - ha, apelagi. mehla beli satu :) hadiahkan kat diri sendiri boleh gak.