Sponsored

Saturday, June 26, 2010

di bawah payung kita - eh eh eh

© under my umbrella

klik play untuk dengar. rentak agak kuat, so boleh slow sikit sound.


Payung by Ali. Malay Version of Umbrella translated by Amri. view the original version by Amri in acoustic version here

lirik-nya best!
&&

kau di hati
walau jauh kita berada
merentasi benua
sinarmu menyala
dan di dalam kelam
bayangmu tidak kelihatan
bila ku kau perlu
kau tahu ku di mana
kerna

[chorus]
biar kita bersinar bersama
seiring sejalan selamanya
sahabat berkekalan
diri di sisi
memberi sokongan
dan hujan turun semakin lebat
usahlah kau risau sendiri
berteduh di bawah payung kita
berteduh di bawah payung kita kita kita eh eh eh
di bawah payung kita kita kita eh eh eh
di bawah payung kita kita kita eh eh eh
di bawah payung kita kita kita eh eh eh eh


takkan ada
yang menjadi halangan
kau sebahagian entiti
kini hingga ke infiniti
bila kacau bilau dunia
awan gelap berarak tiba
selagi ku mampu
kita ubati hatimu
kerna

[ulang chorus]

berlarilah ke mari
tak perlu engkau risau
usah gusar
tiada apa yang menghalang
biarlah hujan turun
kita redah bersama
kerna

[ulang chorus]

dan hujan
oh biarlah hujan

redah bersama
bersama

oh hujan
oh biarlah hujan
kita redah bersama
bersama

p/s: suka part chorus. nasib baik dia ulang word 'kita kita kita, bukan 'yung yung yung' :P

22 comments:

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Lagu sapa ni ya? Lirik dia macam interesting :)

balqis said...

@hami - em, sila baca entri ye :)

NiZaM Limited said...

lagu ni dah dgr kat utube..usha utube mcm2 komen bleh baca..artis utube la katekan..ahaks..
btw, mmg nice gak la lirik dia..2-3 kali gak la dengar..=p

p/s: dah jadi folower ke 53 cik balqis skali..mau masuk dlm bloglist bleh? :)

TiRaH(^-^) said...

salam
qis,klakar gle lagu ni...hak3>.
ble dy wat y dlm bm version punye..

TiRaH(^-^) said...

salam
qis,klakar gle lagu ni...hak3>.
ble dy wat y dlm bm version punye..

Tasniim AHY said...

suke2!!! best kot. cam neutral gyle arr wat. sempoi. hak3~~ mcm2, ader vid lagu down scene kt dapur, lg xleh blah. ha3

Tasniim AHY said...

annnndd soo, i'm addicted kot dgr lg si amri nieh~ qisss, punye psl laa!!! hak3.....

balqis said...
This comment has been removed by the author.
balqis said...

@NiZaM Limited - a'ah. lagu ni memang dah lama. sy yang baru dengar, HAHA. habis digelakkan orang di rumah sebab baru nak kecoh2 pasal lagu ni :P

okies, dah masuk your link :)


@tirah - itulah, sungguh kreatif. bila dah suka, semua pun boleh buat, kan? erk :P


@tasniim AHY - ha, ni mesti dah khatam video si amri ni kat utube, HAHA. muka sempoi je mase nyanyi. yang scene di dapur tu tktaulah ape motif dia, adehs! ui, niim. baca buku laks.. HAHA.

[z@ck] said...

dia cover lagu I'm yours pun sedap gak.

balqis said...

@[zack]
yup, yang tu pun best. boleh kate semua-lah best! :P

nana said...

qis, kalo dia letak yung..yung..yung pun sedap jugak..hehe..=)

balqis said...

@nana
tak sedap la nana. macam ikan duyung je :P haritu, tnampak nadzirah kt pasar malam arau tp takdan nak tegur :)

Nia said...

sepatutnya dia ulang yung yung yung...hehehe

mesti comel

Jom Kegel!!

balqis said...

@Nia
di bawah payung yung yung yung eh eh eh. HAHA :P

Arief said...

macamane nk dengar??

balqis said...

@Arief
eh eh kan ade play kat situ. tak kuar eh? guna browser ape? mozilla ok je.

Arief said...

gne mozilla..
xkua la player dye..

balqis said...

@Arief
tak kuar eh? pelik pulak. hm, search utube je la :P

Arief said...

haha..
ok bos..
btw..
da ltak da link balqis kt my site

balqis said...

@Arief
thanks btw :)

Arief said...

da tau npe xkua player dye..
kt my kolej u tube kna block da..
hehe