Sponsored

Saturday, May 22, 2010

suka dengan buffered earning.


buffered earning dah ada 3 ketul.
tapi aku masih tak faham apa fungsi-nya.
tolong, siapa tahu ni?

10 comments:

Admin said...

maya sini...emm tingkat trafik baru income dr BE tu makin meningkat....

http://coretanmayaku.blogspot.com/

I n n z said...

http://innzninety.blogspot.com/2010/04/bufferedmeteredcampaigns-earnings-dari.html


cube la tgk =)

ardinihumaira said...

tahniah!


tak perlu buat apa2.. cuma rajenkan blogwalking dan tarik traffic. sebab bila traffic makin merudum, buffered mudah bertukar jadi metered... buffered ni hari2 kita boleh lihat hasil dia.. macam pengiklanan khas untuk blog kita.. istilah yang paling senang la tu.. kalo nak lagi details, rujuk kat website nuffnang.. kat situ ada tertulis mengenai buffered dan metered :)



Buah Tangan Dari Cameron Highland

YOUTHSAYS ADALAH COMPETITOR NUFFNANG ; ANDA MUNGKIN AKAN KEHILANGAN STATUS GLITTERATI JIKA MENGIKLANKANNYA

the sastraboy said...

hm.tak nak komen pasal ni.tak tahu pun apa tu.haha.

nak komen pasal blog ni.

cantik sangat.memang Manis.huhu.suka lah!!

ultraman_88 said...

buffered kira visitor
so tingkatkan trafik setinggi mungkin..hehe

hudhud said...

bestnya dpt buffered :)

balqis said...

@all
TQ for the explaination :) oh, maknanya kena naikkan trafik la ni. hmm, okay2 :)

@ardinihumaira
hu, dah buang YS~ tq kerna bgtahu.

@sastraboy
terima kasih, sila kunjung lagi lenkali ye!

Nazry Iskandar said...

tandenye nak kaye dah tu. ganbatte! ;)

Anonymous said...

Buffer earning Nuffnang- ialah iklan yg telah di khas kan untuk blog tu

perhatikan iklan yg keluar tu sama tak dgn yg buffer, so tugas kamu sekarang cari trafik seramai mungkin untuk blog ni

lagi ramai unique visitor lagi masyuk

tahniah, saya baru kembali rujuk dgn nuffnang, so takde lagi buffer, bulan depan ada kot hehe

balqis said...

@nazry iskandar
erk, blom lagila X)

@anon
yg nak tarik visitor yg payah tu. hehe :) oh no, tkde dahke buffered. hu.

nway, whoever you are, TQ very much!