Sponsored

Sunday, May 09, 2010

physiology note - done by 6 years old girl

nak tengok nota physiology yang ditulis oleh budak berumur 6 tahun? bahagian yang di-copy oleh budak ini ialah chapter 62 - gastroitestinal physiology. nota ini boleh dirujuk melalui buku textbook of medical physiology yang dikarang oleh encik guyton & hall muka surat 771-780 ye.


klik gambar, kalau kamu white-blindness :D

p/s: bakal doktor 20 tahun lagi?

5 comments:

sophie said...

Pening tgok..Nak baca pun x paam sgt

balqis said...

oh, memang la. budak baru 6 tahun kan~

raihaana said...

hahahahahahaha

lawak gle kot.
pandai+comel la ibah ni.
gaya IQ yg sgt tinggi.

moga jadi someone yg berguna utk islam dan ummat seluruhnya..ameen!~

balqis said...

@rai
itula, gaya macam orang besar. ada bakat tu, isyaAllah~

wan said...

keciknye tulisan nusaibah...