Sponsored

Wednesday, December 22, 2010

konspirasi apekah ini?

is it too bad?

sejak dua menjak ni, selalu berlaku perkara-perkara yang pelik dan to some extent menakutkan jugak. taktahu lah kenapa ia asyik jadi kat aku je.

kenapa bila aku main game dalam iphone si A, tetiba je lepas tu tab safari takleh minimize. sedangkan baru pegang taksampai pun 5 minit.

kenapa bila aku saje2 nak explore handphone sony si R, tiba-tiba skrin jadi gelap. terus cepat-cepat aku bagi kat tuan empunya lepas handphone tu recover dari 'pengsan'-nya.

kenapa bila aku baik hati nak tolong bersihkan akademi huda guna vakuum makcik Z, tiba-tiba vakuum tersumbat. cuak habis aku, dahlah guna orang punya!

dan kenapa bila aku nak keluar dari kete si X, tiba-tiba je pintu depan taknak bukak. time duduk kat seat belakang, okay pulak.

AAAAAHHHHHH!!

kenape sume machine sabotaj aku?
harapnye sphygmomanometer tak berkomplot sama =_=

8 comments:

kaizen shinobi said...

nih mesti ko banyak kuarkan tenaga negatif dari badan ko nih...

pahtu menghasilkan tenaga kinetik yang boleh affect machines.... hahahaha


okeh... 2 statement diatas tidak pernah wujud dalam fakta sains... (o.O)y

zT said...

nice2.. hehe

ala qis, mindset je tuu..:)

balqis said...

@kaizen
aiyak. banyak cas2 negatif ni. kene minum bio-aura kah? :P

@zT
nasib machine, bukan orang. hehe :)

hi5 said...

hahahaa...bal...lawak gler...ayat yang last 2,lagi lawak....hahaha...

balqis said...

@hi5
I think that X is you :P

Raji berkata said...

errr kau kena biasakan kot?
hak2
sphygmomanometer..
bndalah ap tu weh? =.="

balqis said...

@Raji
sphymomanometer tu alat kira blood pressure.

aidabeelicious said...

Sedihnya kena sabotaj, sabar yeee ;]