Sponsored

Monday, June 27, 2011

Password

 

Tadi, tengah kemas-kemas meja. Terjumpa kertas yang tertulis kod-kod ni. Berkurun dah kertas ni. Tau tak ape dia? PASSWORD untuk games ni:


































Chip's Challenge

# Oh my, triggered some memories with the old PC ^^






12 comments:

ken said...

i miss this game!! on my Win95 last time :)

balqis said...

@ken
wish to play again, but I can't seem to download it in win7.

Enchik Nine said...

hahaha.... rindunyer game nie...

Enchik Nine said...

khas untuk kamu! jom main game nie :D

http://www.myetech9.com/2011/06/chips-challenge-win95-belum-lagi-hilang.html

balqis said...

@Enchik Nine
kan, kan? ni pun ter-jumpa kembali. teringat balik dulu2 asyik main game ni :)

btw, thanks for the link!
da try dload, tp kalo guna 64bit takboleh guna la.

Qaseh dalia adelia said...

tak pernah men pun game ni hihi

balqis said...

@Qaseh
ni games mase zaman pc dulu2. best!

Raji and Yeen said...

hahahaha taw xpe ak dlu pun siap tlis password dlm kertas
sekali abg ak ckp boleh amik dlm internet lah =.="

balqis said...

@raji and yeen
whoa! sama lah kita :P dulu2 tak pandai sangat gne google ni. ni pun, baru tau boleh dpt kot intenet je password tu.

Nik Thoha said...

Game apa ni ya? saya tak pernah main pon..hehe

muhamadsufian89 said...

haha. penah main game ni dulu. game paling stylo kot. kena marah dgn mak sebab main sampai tak buat keje sekolah. haha

balqis said...

@Nik Thoha
takpenah? hm, cuba main!

@muhamadsufian89
haha. biasala kan, main game sampai terlupa keje sekolah :P